Beoordeling 8.1 gebaseerd op 41 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Skantrae introduceert nieuwe Skantrae app.

Onderwerp:

Skantrae introduceert de nieuwe Skantrae App. Een mobiele tool waarmee gebruikers dankzij Augmented Reality meer dan 250 Skantrae binnendeuren kunnen bekijken in hun eigen woonruimte. Heeft u de Skantrae app al uitgeprobeerd?

Zet de deur virtueel in de woonruimte

Augmented Reality voegt een laagje toe aan de werkelijkheid. In de app opent de gebruiker zijn camera en de ruimte komt in beeld. Vervolgens kiest de gebruiker één van de binnendeuren en voegt deze virtueel én in 3D aan de ruimte toe. Op het scherm ontstaat een nieuwe werkelijkheid: de bestaande ruimte smelt samen met de gekozen deur. De gebruiker kan door het Skantrae assortiment swipen en bepalen welke deur het beste in zijn ruimte past. Daarna kiest hij details van de deur zoals de kleur, het deurbeslag en eventueel een glasset om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat. Voor het gebruik is een smartphone of tablet met camera nodig en verder niets, de gebruiker kan direct aan de slag!

Bekijk binnendeuren in 3D

Naast de Augmented Reality functie heeft de Skantrae app nog een andere bijzondere functionaliteit. Zo kan de gebruiker diverse deuren uit de binnendeuren brochure in 3D bekijken. Simpelweg door de brochure op tafel te leggen en de camera op een pagina met het app icoontje te richten. Dat geeft de gebruiker een nog beter beeld van de deur voordat hij deze in werkelijkheid ziet.

Wil je meer weten over hoe deze app werkt en hoe deze te gebruiken, klik hier om naar de website van Skantrae te gaan.

Bron: www.skantrae.nl

wij zijn gesloten van 1 t/m 8 augustus 2020