Beoordeling 8.2 gebaseerd op 21 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Nieuw in onze webshop: jaren ’30 deurkruk Ika in RVS en wit

Onderwerp:

De sfeervolle jaern ’30 uit de vorige eeuw komen tot leven met het Ika-deurbeslag van producent GPF. Deze collectie deurkrukken is uitgevoerd in het ‘tonmodel’, een typerende vorm voor het deurbeslag uit deze periode. De nieuwste deurkruk uit de Ika-serie is uitgevoerd in RVS met een wit middenstuk.

Het Karakter van de jaren ’30

Deurkrukken in de vorm van een kleine ton vonden in de jaren ’30 zoveel aftrek, dat het ‘tonmodel’ een icoon werd voor deze periode. Samen met de tussendeuren, mooi afgewerkte details en glas-in-lood ramen verwierven deze kenmerken grote bekendheid. De elementen zijn nog altijd te ontdekken in een typische jaren ’30 woning.

Ika: de sfeer van vroeger, de middelen van nu

Deurkruk Ika combineert de sfeer van een eeuw geleden met de kwalitatieve materialen en middelen van nu. De zichtbare RVS-gedeeltes van de rozet, het nekje en de eindknop zijn uitgevoerd in gepolijst of geborsteld RVS. Het middenstuk van de deurkruk is uitgevoerd in gecoat RVS met een voelbare structuur. Deze witte poedercoating heeft een hoogwaardige kwaliteit en UV-bescherming, waardoor deze zeer geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.
Door de keuze voor een gebogen of haaks nekje en een ronde eindknop of trapezium stelt u eenvoudig uw favoriete Ika samen. Naast deze finish, is de jaren ’30 deurkruk verkrijgbaar in tal van andere finishes.

 

 

Skantrae voordeur actie ! Mail ons voor een prijsaanvraag.