Beoordeling 8.2 gebaseerd op 55 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NIEUW | Paddenstoel voordeurknop

Onderwerp:

Nieuw in het assortiment….

Verwelkom de herfst met een stijlvolle, nieuwe deurknop op uw voordeur! Beschikbaar in drie hoogwaardige finishes. De basis van alle drie is geborsteld RVS, desgewenst afgewerkt met een poedercoating met structuur in zwart of wit. De voordeurknoppen zijn UV-bestendig en geschikt voor elk weertype.

Najaar vol paddenstoelen

De deurknop lijkt door haar speelse vorm op een paddenstoel: hoe toepasselijk in het najaar! Een echte herfsttopper pur sang die uw entree een chique uitstraling geeft. De kunst van het openen en sluiten krijgt letterlijk vorm met deze fraaie deurknop!

Voor meer informatie of bestellen kunt u mailen naar info@uwdeur.nl

Kies de GPF paddenstoelknop voor elke situatie

Onze paddenstoel voordeurknop is verkrijgbaar in verschillende varianten. De deurknop is daardoor overal in huis te gebruiken. Ontdek de mogelijkheden en combineer ze met uw andere GPF (voor)deurbeslag.

1. Voordeurknop met fraaie rozet, 65 mm
De grootste variant van onze nieuwe deurknoppen is afgewerkt met een schitterende, taps toelopende rozet van 70 mm doorsnee. Dit is een vaste knop die u middels een knopvastzetter op de voordeur monteert.

2. Voordeurknop voor veiligheidsschild, 65 mm
Deze deurknop heeft een speciaal uiteinde dat geschikt is voor veiligheidsschilden. U kunt de knop vastzetten met een wisselstift vast/draaibaar. Aan de binnenzijde bevestigt u een deurkruk of draaiknop waarmee u de buitendeur van binnenuit kunt bedienen. Deze bevestigingsmethode wordt bij GPF aangeduid met de term S5.

3. Voordeurknop voor veiligheidsschild, 52 mm
Het broertje van nr. 2 heeft dezelfde functionaliteit, maar heeft een iets bescheidener uitvoering.

4. Knopkruk, 65 mm
De paddenstoel deurknop leent zich ook uitstekend als alternatieve deurkruk. U kunt deze deurknopkruk daarom ook als draaibare variant bestellen. In dat geval monteert u hem met een krukstift (montagevariant S1) en plaatst u een deurkruk of deurknop aan de andere kant van de deur. Wilt u de knopkruk liever vastzetten? Dan kunt u een knopvastzetter gebruiken (montagevariant S2).

5. Knopkruk, 52 mm
Deze kleinere knopkruk is subtieler van vorm en erg geschikt in combinatie met een kleine rozet.

Voor deurknop 2 t/m 5 geldt dat zij binnenkort ook beschikbaar zijn in de finishes wit en zwart. Deurknop 1 is nu al beschikbaar in RVS, wit en zwart.

levertijd deuren vertraagd