Beoordeling 8.1 gebaseerd op 41 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Industriële binnendeuren Skantrae

Onderwerp:
SlimSerie Industriele Binnendeuren Skantrae

Skantrae onderscheid 2 types deuren t.w. de SlimSerie binnendeuren met stijlen van 6 cm en de Ultra SlimSerie binnendeuren met zij-stijlen van slechts 3 cm. Dit zijn gegronde zwarte deuren inclusief gemonteerd glas.

SlimSerie Binnendeur

Strak vormgegeven houten SlimSerie binnendeuren in zwart. Minimalistisch design, 8 mm gehard veiligheidsglas. Sfeerbepalend zijn de slechts 60 mm (stomp)  smalle deurstijlen en dorpels.
Denk eraan dat deze industriële binnendeuren Skantrae alleen te combineren zijn met de speciaal ontwikkelde sloten en deurkrukken. Bestel ze daarom ook altijd samen met de industriële binnendeuren Skantrae.

Ultra SlimSerie Binnendeur

Voor de Ultra SlimSerie deur zijn de zijstijlen voor de industrieel vormgegeven binnendeur extreem smal, slechts 30 mm. Deze deuren zijn enkel te gebruiken als schuifdeur of taatsdeur. De roedes zijn slechts 25 mm. Deze deuren worden ervaren als zeer mooie afgewerkte industriële deuren.

Heb je vragen over deze Industriële binnendeuren Skantrae ?

Aarzel niet en vraag naar de mogelijkheden door ons een mail te sturen : info@uwdeur.nl of te bellen op nummer : 0493-492561

U kunt vragen naar Maartje, Marieke of Rachel

wij zijn gesloten van 1 t/m 8 augustus 2020